به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین حامدی پیش از ظهر امروز در نخستین نشست هم اندیشی اساتید مشاور علمی مراکز هدایت علمی تربیتی سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم که در مدرسه عالی دارالشفاء در قم برگزار شد، نقش استاد را در تربیت شاگرد ضروری دانسته و گفت: در گذشته این گونه بوده که اساتید همراه و ارتباط علمی خوبی با طلاب داشته اند، اما امروز این مسئله در حوزه کم رنگ شده است این هم به دلیل زیادی دروس و سایر مسائل است.
مدیر سطوح عالی حوزه افزود: ویژگی این طرح تأکید بر حفظ سنت های گذشته حوزه و توجه به مسائل علمی تربیتی تهذیبی طلاب است.
وی بیان داشت: این طرح باعث می شود طلاب از رهایی و آزادی در مباحث علمی، تربیتی و آموزشی بیرون بیایند و نهایتا ارتباط اساتید با طلاب تقویت شود.
حجت الاسلام والمسلمین حامدی گفت: ثمره هدایت طرح را باید در بحث پایان نامه نویسی دید چون برخی طلاب نمی دانند، چگونه پایان نامه بنویسند و برای همین طلاب از زمان طولانی پایان نامه نویسی گلایه دارند.
مدیر سطوح عالی حوزه افزود: این طرح این مشکل عظیم را به سادگی رفع می کند،چون طلبه یکی از آموزش هایش پایان نامه و مقاله نویسی است. می آموزد چگونه پایان نامه بنویسد.
وی بیان داشت: قرار است طرح هدایت علمی تربیتی به زودی در حوزه های علمیه کشور اجرا شود و این کار بعد از رفع نواقص آن اجرا خواهد شد.
مدیر سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم افزود: قرار است در مدیریت جدید نقش مدیریت های حوزه علمیه شهرستان بیشتر شود و برای رسیدن به این نقش مهم لازم است این طرح به خوبی در مدارس علمیه شهرستانها اجرا و تقویت شود تا شاهد شکوفایی مدارس علمیه باشیم.
وی بیان داشت: در حال حاضر ۶ هزار طلاب و ۷۰۰ استاد مشاور در این طرح حضور دارند و مشغول فعالیت می باشند و این در حالی است که طلبه های زیادی هستند که می خواهند وارد این طرح شوند.
۳۱۳/۴۰